نوشته شده توسط : تازه ها

تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله

برای آنکه بتوانیم دو نوع محصول را با یکدیگر قیاس کنیم ابتدا نیاز داریم که شناخت دقیقی ار هر دو محصول داشته باشیم،بعد از آنکه هر دو محصول را شناختیم می توانیم به تفاوت های آنها پی ببریم.در این مطلب هدف بررسی تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله می باشد لذا در ابتدا آنچه ضروری است بررسی کاربرد ها و ویژگی های منححصر به تسمه شیاری و نوار نقاله می باشد.علی رقم آنکه هر دو محصول پیشتر در قالب مطالب مجزا برای شما از نظر ویژگی و کاربرد شرح داده شده اند و ما در ادامه شما را به هر دو مطلب راهنماییی خواهیم کرد،اما به طور مختصر در ادامه همین مطلب در مورد تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله کاربرد های هر یک را شرح می دهیم تا بتوانیم نتیجه گیری بهتری داشته باشیم.همچنین پیش از آنکه بخواهیم در مورد هر یک از این انواع تسمه صحبت کنیم شما را به مطلب مربوط به انواع تسمه نقاله و مزایای آنها راهنمایی می کنیم.

تسمه نقاله

همان طور که در عنوان این مطلب ذکر شده است ما به دنبال شناخت تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله هستیم و ابتدا ضروری ست که در مورد هر دو نوع از انواع تسمه و مزایای آنها اطلاعاتی داشته باشیم.در این قسمت به صورت مختصر تنها به کاربرد های نوار نقاله خواهیم پرداخت و در انتها برای علاقه مندان سعی لینک کامل مقاله را درج میکنیم.
کاربرد های نوار نقاله جهت شناسایی تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله:

  • نوار نقاله که یکی از انواع تسمه می باشد با استفاده از دو قرقره موتوری کار می کند.
  • همان طور که در مقاله کامل مربوط به نوار نقاله گفته شد،بر روی آن یک سطح طولانی از مواد لاستیکی ضخیم و بادوام حلقه می شوند به طور دقیق می توان گفت سیستم های نوار نقاله به عبارتی تسمه، بااستفاده از دو عدد درام یا توپی کار می کنند که بطور مداوم بر روی ماده ای که روی آنها چرخ می شود، حلقه می زند.
  • این کار با رویه نا محدود از قلاب، چرخ دنده ها، موتور و گیربکس و تسمه لاستیکی پهن انجام می شود.
  • سپس تسمه توسط یک سری غلطک ها در امتداد مسیر پشتیبانی می شود. غلطک ها در مرکز دستگاه از حمل در یک محفظه جلوگیری می کنند.

همچنین به طور مختصر به موارد استفاده تسمه نقاله هم خواهیم پرداخت تا کمک بیشتری به جهت شناسایی تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله کند.

  • فرآوری مواد غذایی
  •     مدیریت و واحد بسته بندی
  •     صنایع دارویی
  •     کالاها و مواد کاغذی

بسیار خب ما با در اختیار داشتن نوع کاربرد و موارد استفاده نوار نقاله می توانیم به سراغ ویژگی های مربوط به تسمه شیاری بپردازیم و تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله را بیش از پیش درک کنیم. در ادامه به همین دو ویژگی تسمه شیاری هم واهیم پرداخت.

در ادامه شما را به مقاله اختصاصی تسمه نقاله راهنمایی میکنیم.


 

تسمه شیاری

همان طور که در عنوان این مطلب ذکر شده است ما به دنبال شناخت تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله هستیم و ابتدا ضروری ست که در مورد هر دو نوع از انواع تسمه و مزایای آنها اطلاعاتی داشته باشیم.در این قسمت به صورت مختصر تنها به کاربرد های تسمه شیاری خواهیم پرداخت و در انتها برای علاقه مندان سعی لینک کامل مقاله را درج میکنیم.
کاربرد های تسمه شیاری جهت شناسایی تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله:
از مزیت اینگونه تسمه ها می توان به عمر مفید بالای تسمه ، مقاومت در برابر فشار ، قابلیت استفاده از پشت و روی تسمه در به حرکت درآوردن اجزای مختلف موتور اشاره کرد . اینگونه تسمه ها جایگزین تسمه های سنتی شده و به طور قابل ملاحظه ای باعث کاهش هزینه ها شده . ارتفاع کوتاه این نوع تسمه باعث انعطاف پذیری بیشتر شده و امکان کارکردهای پر پیچ و خم را به آن می دهد (استفاده از پشت تسمه) . شماره گذاری تسمه های شیاری شامل تعداد شیارها و نوع شیارها و طول تسمه به میلیمتر می باشد.  بسیار خب حالا ما مزیت ها و به طور کلی ویژگی های مربوط به هر دو تسمه شیاری و نقاله را در اختیار داریم.به این ترتیب شناسایی تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله ساده تر خواهد شد.برای دوستانی که به اطلاعات کامل تسمه شیاری علاقه مند هستند لینک مربوط به تسمه شیاری را در پایین قرار خواهیم داد.
مشاهده این مطلب»»ویژگی های تسمه شیاری چیست؟

تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله

در بررسی تفاوت تسمه شیاری با تسمه نقاله می توان به نوع کارکرد آنها اشاره کرد و اینکه متوجه شدیم تسمه شیاری جایگزین تسمه های سنتی شده در حالی که نوار نقاله به طور مداوم بر روی ماده ای که به روی آن می چرخد حلقه می زند. همچنین میتوان در بررسی تفاوت تسمه شیاری با نوار نقاله به ارتفاع کوتاه تسمه های شیاری اشاره نمود و همچنین به انعطاف پذیری بیشتر تسمه های شیاری نیز می توان به عنوان یکی دیگر از تفاوت های تسمه شیاری با نوار نقاله اشاره کرد.

 



:: برچسب‌ها: تسمه ,تسمه تایمینگ, تسمه نقاله ,تسمه تایم , تسمه شیاری ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

کوک و تعمیر پیانو، یکی از موضوعات بسیار مهم است که باید

به آن توجه ویژه ایی شود تا ساز از سلامت کافی و مطلوب برخوردار گردد. برای آن که کوک پیانو و هم چنین تعمیر پیانو به بهترین شکل ممکن انجام گیرد، باید آن را به دست تکنسین های حرفه ایی در این زمینه بسپاریم. لازم به ذکر است که در این مقاله از وب سایت البرز پیانو به بررسی کوک و تعمیر پیانو می پردازیم، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

کوک پیانو:

بسیاری از شما که نوازنده پیانو اکوستیک هستید، می دانید که بعد از مدتی پیانو شما ممکن است آن صدای دل نشین اولیه را نداشته باشد و برای آن که بتوانید صدای زیبای پیانو را به ساز خود بازگرانید، به کوک پیانو نیاز خواهید داشت. حال ممکن است این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد که در واقع به هنگام کوک پیانو چه کارهایی برای ساز انجام می گیرد؟! برای پاسخ به این سوال در ابتدا باید اشاره شود که کوک پیانو به معنای تغییر کشش سیم های پیانو است. زمانی ک شما کلاویه ها یا کلید های پیانو را می فشارید، صدای هر نت از پیانو به گوش خواهد رسید. حال می توان اذعان داشت که به هر کلاویه پیانو سه رشته سیم متصل است  و یک سر دیگر این سیم ها به پین هایی متصل شده است. زمانی که کوک پیانو شما با مشکل مواجه می شود و به اصطلاح سازتان از کوک خارج می گردد، تکنسین پیانو با چرخاندن این پین ها و شل و سفت کردن آن ها فرکانس یا بسامد هر نت را تنظیم می نماید و آن را به مقدار استاندارد یا حالت اولیه خود می رساند. در این صورت اطلاق می شود که کوک پیانو انجام شده است. بنابراین کوک پیانو فقط و فقط برای تنظیم سیم ها و صدای پیانو است و شامل تعمیر دمپرهای شکسته و کلید های گیر کرده  و ... نمی شود. اگر کلاویه های ساز شما تنظیم نیست و پیانو شما ایراداتی از این قبیل دارد، باید رگلاژ پیانو برای سازتان انجام گیرد. لازم به ذکر است که رگلاژ پیانو با کوک پیانو تفاوت های بسیاری دارد و شامل موارد زیر می شود:
  • 1. تنظیم کلاویه ها یا همان کلید های پیانو
  • 2. تنظیم لت آف  
  • 3. تنظیم فاصله چکش ها
  • 4. تنظیم زمان رفت و برگشت چکش ها و بک چک ها و ...
به صورت کلی می توان اذعان داشت که رگلاژ پیانو به معنای تنظیم کردن اکشن پیانو به حالت استاندارد یا حالت کارخانه ایی است.

 

کوک پیانو

 

تعمیر پیانو:

ما می توانیم تعمیر پیانو را به دو قسمت کلی تقسیم بندی کنیم که در زیر به آن ها اشاره می شود:
  1. 1. تعمیر پیانو که شامل سرویس های دوره ایی ساز است.
  2. 2.  تعمیر پیانو به صورت کلی و تعویض تجهیزات و قطعات خراب ساز
در زیر به تشریح هر یک از موارد ذکر شده می پردازیم:

تعمیر پیانو و سرویس های دوره ایی ساز:

لازم به ذکر است که تعمیرات اولیه برای پیانو که معمولا باید در مدت زمان کاملا مشخص انجام گیرد، سرویس های دوره ایی ساز است. به صورت کلی سرویس های دوره ایی ساز شامل موارد زیر است:
  1. 1. کوک پیانو
  2. 2.  رگلاژ پیانو
کوک و رگلاژ پیانو از جمله موارد تعمیر پیانو هستند که تکنسین های ماهر در زمینه کوک پیانو توصیه می کنند هر سال زمانی را برای آن اختصاص دهید تا ساز شما از سلامت خود را حفظ نماید. اهمیت کوک پیانو و هم چنین رگلاژ آن به اندازه ایی است که اگر آن را جدی نگیرید، می تواند آسیب های بسیار جدی به ساز شما وارد نماید. مانند گیاهی که هر 6 ماه یا یک سال نیاز به تعویض خاک و کود دارد و اگر به تعویض اقدام نکنید باعث خشک شدن و از بین رفتن گیاه می شود. سلامت پیانو نیز در ابتدا به مراقبت شما از ساز و سپس به سرویس های دوره ایی ساز بستگی دارد.  
کوک و تعمیر پیانو اگر به موقع انجام گیرد، می تواند ارزش پیانو آکوستیک شما را حفظ نماید و سازتان را همیشه سالم نگه دارد. به همین دلیل است که تکنسین های ماهر کوک پیانو یا کوکرهای حرفه ایی توصیه دارند که هر 6 ماه یک بار به کوک و تعمیر پیانو خود بپردازید و هم چنین هر سال یک مرتبه زمانی را برای رگلاژ پیانو خود اختصاص دهید.

 

تعمیر پیانو

 

سوال:

آیا کوک و تعمیر پیانو با هم انجام می شوند؟

بله معمولا کوک و تعمیر پیانو ( که شامل رگلاژ پیانو است ) با یک دیگر انجام می گیرد و تکنسین کوک پیانو بنا به تشخیص خود، به هنگام کوک پیانو ایرادات آن را نیز بر طرف می کند و به اصطلاح به تعمیر پیانو می پردازد. البته نکته بسیار مهم این است که پیانو شما چقدر به تعمیر نیاز دارد! در بسیاری از اوقات ممکن است میزان خرابی در ساز شما بسیار پیشرفت کرده و برای تعمیر پیانو نیاز به جابه جایی ساز و انتقال به کارگاه باشد.

تعمیر پیانو و تعویض قطعات ساز:

شایان به ذکر است که این تعمیر پیانو از آن به عنوان بازسازی پیانو نیز یاد می شود و با کوک و تعمیر پیانو ( منظور سرویس های دوره ایی ساز است ) تفاوت دارد. از جمله تفاوت های بسیار مهم بازسازی پیانو و کوک و تعمیر پیانو می توان به موارد زیر اشاره داشت:
  1. 1. کوک و تعمیر پیانو در خانه و در مکان اصلی پیانو انجام می گیرد در صورتی که بازسازی پیانو در کارخانه ها صورت خواهد گرفت.
  2. 2. در بازسازی پیانو قطعات خراب داخل ساز تعویض یا تعمیر می شود اما در کوک و تعمیر پیانو بیشتر قطعات تنظیم شده و در صورت وجود ایراد کوچک بر طرف خواهد شد.
  3. 3.کوک و تعمیر پیانو چند ساعت زمان خواهد برد در صورتی که بازسازی پیانو ممکن است روز ها زمان ببرد.
  4. 4. هزینه انجام کوک و تعمیر پیانو ( سرویس های دوره ایی ساز ) از بازسازی پیانو ( تعمیر تخصصی پیانو ) کم تر است. و ...
نکات مهم:
  • • لازم به ذکر است که اگر کوک و تعمیر پیانو خود را به موقع انجام دهید و از ساز خود مراقبت نمایید، دیگر به بازسازی پیانو نیاز نخواهید داشت.
  • • معمولا بازسازی پیانو برای ساز های فرسوده و سازهایی بسیار قدیمی صورت می گیرد که عملی کاملا تخصصی و حرفه ایی است ( البته این موضوع بدان معنا نیست که کوک و تعمیر پیانو به تخصص نیاز ندارد، بلکه برای انجام کوک پیانو نیاز به تخصص و تجربه در این زمینه است )

 

 

کوک و تعمیر پیانو

 

سوال:

آیا تعمیر پدال های پیانو، جزء بازسازی ساز محسوب می شود؟

برای پاسخ به این سوال می توان اشاره داشت که این موضوع به میزان آسیب پدال ها و تعمیر آن ها بستگی خواهد داشت. اگر آسیب پدال های پیانو زیاد نباشد و بتوان آن را به طور معمول تعمیر کرد، تعمیر پدال های ساز  را با رگلاژ پیانو انجام می دهند. اگر میزان آسیب بالا باشد، معمولا در برخی از مواقع تعمیر آن ها با بازسازی پیانو همراه خواهد بود.  

البرز پیانو:

مجموعه البرز پیانو با سال ها تجربه در امر کوک و تعمیر پیانو و هم چنین بازسازی پیانو، همکاری خود را با شما اعلام می دارد. از جمله خدمات مهم در مجموعه البرز پیانو به صورت زیر است:
  • • کوک و رگلاژ پیانو
  • • کارشناسی خرید ساز
  • • تعمیر پیانو
  • • آموزش پیانو
  • • آموزش کوک پیانو  و...
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کوک و تعمیر پیانو می توانید با کارشناسان این مجموعه مشورت نمایید. تلفن تماس: 09124908647 نویسنده: وب سایت البرز پیانو


:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

روش کوک پیانو به صورت درست و صحیح یکی

از مهم ترین مسائلی است که همه کوکرهای حرفه ایی باید به آن توجه ویژه ایی داشته باشند. اگر روش کوک پیانو به بهترین شکل ممکن باشد، آن گاه  بهترین کوک پیانو نیز حاصل می گردد. معمولا کوکرهای حرفه ایی به روش کوک پیانو، به بهترین شکل ممکن آگاهی کامل دارند و ما در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا درباره روش کوک پیانو و نکات مربوط به آن اطلاعات بسیار مهمی را در اختیار شما قرار دهیم، بنابراین برای اطلاع از کوک پیانو و نحوه صحیح انجام آن تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

تکنسین های کوک پیانو:

لازم به ذکر است که کوک پیانو یک عملیات مهم و ضروری برای ساز به حساب می آید و اگر شما نوازندگان به دنبال راهی برای افزایش سلامت و هم چنین طول عمر سازه خود هستید، به شما توصیه می شود که سرویس های دوره ایی ساز خود را جدی بگیرید. سرویس های دوره ایی ساز شامل کوک و رگلاژ پیانو است و باید در زمان تعیین شده توسط تکنسین کوک پیانو انجام گیرد.
می توان اذعان داشت که روش کوک پیانو باید به گونه ایی باشد که بتواند سلامت ساز را حفظ نماید. نکته اساسی که باید بدانید این است که فرق میان تکنسین حرفه ایی پیانو با تکنسین آماتور دقیقا با روش کوک پیانو مشخص خواهد شد. تکنسین های حرفه ایی کوک پیانو از ویژگی های بسیار مهمی برخوردار هستند که می توان آن ها را به صورت زیر بیان کرد:
  1. 1. کوکرهای حرفه ایی معمولا خودشان نوزندگان حرفه ایی پیانو هستند و با ساز پیانو و هم چنین روش کوک پیانو به صورت صحیح آشنایی کامل دارند
  2. 2. تکنسین های کوک پیانو برای انجام عملیات کوک ساز از ابزار و وسایل ویژه کوک پیانو بهره می برند.
  3. 3. کوکر ها برای انجام کوک پیانو زمان بسیاری را صرف می کنند و تمامی سیم های ساز را کنترل می نمایند.
  4. 4. کوکرهای حرفه ایی از گوش موسیقیایی بسیار مطلوبی برخوردار هستند و ...
 
کوک پیانو

 

 

روش کوک پیانو:

همان گونه که در ابتدای مقاله اشاره داشته ایم، روش کوک پیانو باید به صورتی انجام شود که در حفظ سلامت ساز شما تأثیر گذار باشد. این موضوع بدان معنا است که کوکرها برای کوک پیانو شما باید زمان کافی را صرف کنند و تمامی سیم های ساز را کنترل کرده و کوک پیانو را به صورت کامل انجام دهند. اگر کوک پیانو ناقص انجام گیرد آن گاه ساز شما با مشکلات بسیاری مواجه خواهد شد که در زیر به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:
  • 1. توانایی ساز شما در حفظ کوک پیانو به شدت کاهش می یابد.
  • 2. کوک نکردن پیانو به صورت حرفه ایی کامل باعث می شود که اگر ایرادی در سیم گیر های ساز وجود داشته باشد بر طرف نشود و مشکلات جدی تری برای سازتان به وجود بیاید
  • 3. کوک پیانو به صورت ناقص می تواند از ارزش ساز شما بکاهد و اگر در زمانی قصد فروش ساز خود را داشته باشید نتوانید آن را با قیمت مناسب عرضه کنید و ...

حال که از اهمیت کوک پیانو به صورت حرفه ایی مطلع شدید، باید شاید برایتان این سوال به وجود بیاید که روش کوک پیانو یا نحوه انجام کوک پیانو به چه صورت است؟!

برای پاسخ به این سوال می توان بیان کرد که برای انجام کوک پیانو در ابتدا باید از تجهیزات ویژه ایی مانند آچار مخصوص کوک پیانو و میوتر و ... بهره برد و هم چنین به روش استفاده از این تجهیزات آگاهی داشت! روش کوک پیانو به این صورت است که در ابتدا باید بدنه یا فریم پیانو توسط تکنسین کوک پیانو باز شود. پس از آن با استفاده از نرم افزار های کوک پیانو یا تیونر الکتریکی باید فرکانس تمامی سیم های ساز کنترل گردد. می توان اذعان داشت که این موضوع مهم ترین بخش از روش کوک پیانو است.
لازم به ذکر است که برای کنترل سیم های ساز تکنسین پیانو باید هر کدام از کلاویه های پیانو را فشار دهد تا نت مورد نظر به صدا در بیاید، زمانی که نت به صدا در آمد فرکانس صورت ایجاد شده بر روی تیونر الکتریکی یا نرم افزارهای کوک پیانو مشخص خواهد شد. اگر فرکانس مشخص شده از فرکانس نرمال بالاتر یا پایین تر باشد، در اصطلاح ساز پیانو از کوک خارج است  برای انجام کوک پیانو تکنسین مربوطه باید با استفاده از آچار مخصوص سیم پین هایی که به سیم های ساز متصل است را شل یا سفت نماید. باید بدانید که به هر کلاویه پیانو سه رشته سیم متصل است که برای آن که روش کوک پیانو به صورت کامل و حرفه ایی انجام شود، باید توسط میوتر و دیگر ابزار هر سه رشته سیم متصل به هر پین و کلاویه، کنترل شده و کوک گردد. در کل می توان اذعان داشت که تغییر کشش سیم های ساز را کوک پیانو می گویند و برای آنکه روش کوک پیانو کاملا حرفه ایی و کامل باشد، لازم است که تکنسین کوک پیانو به تمامی جزئیات ساز اطلاعات داشته باشد و در صورت ایراد در ساز بتواند آن را کامل حل و فصل نماید.
 
روش کوک پیانو

 

 

روش کوک پیانو و نکات مهم مربوط به آن:

کوک پیانو شامل نکات بسیار مهم و ضروری است که باید کوکرهای حرفه ایی پیانو از آن ها اطلاع داشته باشند و روش کوک پیانو را بر اساس نکات آن ها انجام دهند. از نکات بسیار مهم در روش کوک می توان به موارد زیر اشاره داشت:
  1. 1. کوک پیانو باید از اکتاو میانی انجام شود.
  2. 2. برای آن که سه رشته سیم را کنترل کنید باید به ترتیب دو سیم دیگر را میوت کنید تا بتوانید فرکانس هر سیم را به دست آورید و کوک را انجام دهید.
  3. 3. زمانی که همه سیم های یک نت را کوک کردید، میوتر را به صورت کامل بردارید و آن نت را به صدا در آورید و ببینید که کوک پیانو برای آن نت مورد نظر انجام شده است یا خیر.
  4. 4. برای روش کوک پیانو با استفاده از تیونر الکتریکی، باید به خاطر داشته باشید که خط هایی که تیونر الکتریکی نمایش می دهد باید به صورت ثابت دربیاید، برای این کار لازم است که کلاویه مربوطه را به صورت مکرر فشار دهید.
  5. 5. لازم به ذکر است که چرخاندن آچار کوک پیانو، به سمت راست سیم را سفت تر می کند و چرخاندن آن به سمت چپ سیم را شل می نماید. و ...
قطعا که برای انجام کوک پیانو نکات بسیار مهمی وجود دارد که از عهده این مقاله خارج است و اگر قصد دارید تا به یادگیری کوک پیانو بپردازید، باید روش کوک پیانو را از اساتید حرفه ایی در این زمینه فرا گیرید.

نگه داری صحیح از پیانو مهم ترین مسئله در طول عمر ساز!

شایان به ذکر است، برای آن که از ساز شما یک ساز سالم و با ارزش باشد، باید بتوانید از پیانو خود به خوبی نگه داری کنید. نگه داری از پیانو بسیار مهم است و همه اساتید و تکنسین های حرفه ایی پیانو به این موضوع تأکید بسیار ویژه ایی دارند. یکی از راه های نگه داری از ساز پیانو انجام کوک و رگلاژ پیانو است که باید دقیقا در زمان مقرر شده صورت گیرد. موضوع بعدی ضربه نخوردن ساز و جا به جا نکردن آن به صورت مکرر است.
با نگه داری از ساز خود و هم چنین انجام روش کوک پیانو به صورت صحیح می توانید ارزش ساز خود را حفظ کرده و از پیانویی سالم برخوردار باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی وب سایت البرز پیانو مراجعه فرمایید. تلفن تماس: 09124908647 نویسنده: وب سایت البرز پیانو
 

 



:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

پکیج کوک پیانو برای انجام عملیات

کوک پیانو بسیار لازم و ضروری است. تمامی تکنسین های ماهر کوک پیانو برای انجام کوک ساز، از پکیج کوک پیانو که شامل آچار ها و ابزار آلات بسیار مختلف است، استفاده می نمایند. برای انجام کوک پیانو نمی توان از هر ابزار و وسیله ایی بهره برد به همین دلیل است که استفاده از پکیج کوک پیانو، از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به بررسی پکیج کوک پیانو و نکات مربوط به آن بپردازیم. برای کسب اطلاعات لازم در این زمینه، تا انتهای این مطلب با البرز پیانو همراه باشید.

پکیج کوک پیانو چیست؟

منظور از پکیج کوک پیانو، کیفی شامل تمام ابزار آلات و وسایل و تجهیزات کوک پیانو است که تمامی کوکرهای حرفه ایی از این وسایل برخوردار هستند. قطعاتی که در پکیج کوک پیانو قرار می گیرند، شامل موارد زیر است:
  1. 1. آچار کوک پیانو
  2. 2. انبر دست مخصوص کوک پیانو
  3. 3. انواع میوتر ها مانند میوتر پنسی و ...
در اختیار داشتن پکیج کوک پیانو می تواند برای انجام کوک ساز بسیار مفید باشد، به دلیل آن که هر آن چه یک کوکر حرفه ایی نیاز دارد، در پکیج کوک پیانو جمع آوری شده است. لازم به ذکر است که پکیج کوک پیانو می توانند قطعات بسیار خاص و متفاوتی داشته باشد و از 6 قطعه تا 40 قطعه در بازار موجود است.
ممکن است با خود گمان کنید که یک تکنسین حرفه ایی از قطعات بیشتر پکیج کوک پیانو استفاده می نماید، در صورتی که این فکر درست نیست!  کوکر ها باید دامنه کار خود را در نظر بگیرند و معمولا بر اساس آن به تهیه پکیج کوک پیانو اقدام نمایند. در بسیاری از مواقع داشتن ابزار آلات بسیار زیاد مانند تعداد مختلفی از آچار مخصوص کوک پیانو، می تواند شما را سر در گم کند که از کدام آچار بهره ببرید! بنابراین تهیه پکیج کوک پیانو با تعداد قطعات مطلوب برای کوک پیانو معمولی توصیه می گردد.  
 
پکیج کوک

 

 

کوک پیانو بدون داشتن پکیج کوک پیانو امکان پذیر است؟

همان گونه که اشاره کردیم، منظور از پکیج کوک پیانو، تعدادی از ابزار آلات برای انجام کوک پیانو است که در داخل کیف یا ساک مخصوص کنار هم قرار دارند. بدون داشتن ابزار آلات و پکیج کوک پیانو، نمی توان عملیات کوک و رگلاژ پیانو انجام داد! به دلیل آن که قطعات به کار رفته در ساز پیانو بسیار حساس هستند و بهره بردن از آچار های نامناسب یا ابزار آلات نامطلوب، می تواند خطرات خاصی را برای ساز شما به دنبال داشته باشد. به عنوان مثال: اگر تکنسین های کوک، از پکیج کوک پیانو بهره نبرند و از آچار مخصوص کوک استفاده نکنند، آن گاه به هنگام کوک پیانو ممکن است پین های ساز آسیب دیده و بشکنند. این موضوع توسط کوکر های حرفه ایی ساز اتفاق نخواهد افتاد و بیشتر افراد بی تجربه آن را رقم میزنند. بنابراین به خاطر داشته باشید که:
  1. 1. کوک پیانو را به افراد حرفه ایی در این زمینه بسپارید.

  2. 2. بدون در اختیار داشتن پکیج کوک پیانو و آچار های مخصوص کوک، امکان انجام عملیات کوک پیانو وجود نخواهد داشت.

کار با پکیج کوک پیانو:

بررسی تمام اجزای موجود در پکیج کوک پیانو، به زمان بسیاری نیاز دارد و از عهده این مقاله خارح است. برای آن که بتوانید با پکیج کوک پیانو کار کنید و بدانید که هر وسیله موجود در پکیج کوک پیانو، برای چه موردی طراحی و ساخته شده است، باید در هنگام یادگیری کوک پیانو این موضوعات را نیز از اساتید خود فرا گیرید. اما در این بخش به بررسی آچار کوک موجود در پکیج کوک پیانو و نحوه کار با آن خواهیم پرداخت و پس از آن به بررسی میوتر های موجود در پکیج کوک پیانو می پردازیم.

در کل برای آن که بتوان کوک پیانو را انجام داد، باید از ابزار آلات زیر بهره برد:

  1. 1. بهره گیری از پکیج کوک ( آچار مخصوص و میوتر و ... )
  2. 2. استفاده از تیونر الکتریکی
  3. 3. استفاده از نرم افزار های کوک پیانو
لازم به ذکر است که برای ایجاد صدا در پیانو، لازم است که کلاویه های آن را بفشارید. زمانی که یکی از کلاویه های پیانو فشرده می شود چکش های تعبیه شده، به سیم های متصل به هر کلاویه برخورد خواهد کرد. در اثر این برخورد شما صدای نت مورد نظر را خواهید شنید. حال می توان اذعان داشت که هر نت پیانو، فرکانس مخصوص به خود را دارد و زمانی که نت ها فرکانس اولیه و مطلوب خود را از دست می دهند، پیانو از کوک خارج می شود. حال برای آن که بتوان کوک پیانو را انجام داد، لازم است که در ابتدا فریم پیانو باز شده و سپس تکنسین کوک پیانو فرکانس تمامی سیم های پیانو را با استفاده از دستگاه تیونر الکتریکی کنترل نماید. لازم به ذکر است که یک سر سیم های ساز، به پین هایی متصل شده است و زمانی که تکنسین کوک پیانو قصد دارد این عملیات را انجام دهد، باید به وسیله آچار های مخصوص موجود در پکیج کوک، پین ها را شل یا سفت نماید تا هر سیم به فرکانس مطلوب خود برسد.
می توان اذعان داشت که سیم های متصل به کلاویه های پیانو، یک رشته نیستند و سه رشته سیم موجود است که در کنار یک دیگر قرار گرفته و به کلاویه های ساز متصل است! حال برای آن که بتوان بهترین کوک پیانو را انجام داد ( کوک پیانو را به صورت کامل و مناسب به اتمام رساند ) باید به وسیله میوتر های موجود در پکیج کوک پیانو، دو رشته های سیم متصل به هر کلاویه را میوت یا به اصطلاح خفه کرد و هر رشته سیم را به فرکانس مورد نظر رساند و به ترتیب برای هر رشته سیم این عمل باید انجام گیرد.
 
کوک پیانو

 

 

تهیه پکیج کوک پیانو:

به صورت کلی باید بیان شود که برای تهیه و خرید لوازم و ابزار آلات مربوط به ساز پیانو از جمله پکیج کوک پیانو، باید به فروشگاه های معتبر در این زمینه مراجعه کنید تا بتوانید ابزاری با برند مناسب و کارایی مطلوب را تهیه فرمایید. برخی از پکیج های موجود در بازار که از قیمت نسبتا پایینی برخوردار اند، از کیفیت مناسبی بهره مند نیستند و با تهیه این نوع پکیج کوک پیانو، عملا هزینه ایی نادرست را انجام داده اید. بنابراین قبل از خرید پکیج کوک پیانو، به دو نکته مهم زیر توجه کنید:
  • • با کوکر های حرفه ایی در این زمینه و هم چنین اساتید خود مشورت نمایید.
  • • به فروشگاه ها و وب سایت های معتبر در این زمینه مراجعه کنید.
 
 
پکیج کوک پیانو

 

 

قیمت پکیج کوک پیانو:

قیمت پکیج کوک پیانو در بازار بسیار متفاوت است و پکیج کوک پیانو برند های بسیار مختلفی دارد. بسیاری از آن ها در خارج از ایران تولید می شوند، بنابراین قیمت پکیج کوک پیانو با قیمت روز دلار و یورو، متغیر است و ثابت نیست. هر چقدر تعداد قطعات و ابزار آلات به کار رفته در پکیج کوک پیانو بیشتر باشد، به تبع قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. ارزان ترین پکیج کوک پیانو مربوط به پکیج هایی است که کم ترین قطعات را داشته باشد. معمولا در برند های معتبر رنج قیمت پکیج کوک پیانو از 2 میلیون تومان تا 50 میلیون تومان متغیر است. البرز پیانو با سال ها سابقه درخشان در انجام کوک پیانو و هم چنین آموزش پیانو، همکاری خود را با تمام هنرجویان عزیز اعلام می دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کوک پیانو و ابزار آن به وب سایت البرز پیانو مراجعه فرمایید. تلفن تماس: 09124908647 نویسنده: وب سایت البرز پیانو

 



:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گردن قفلی

بهین دام اولین و بزرگترین تولید کننده گردن قفلی، فری استال، تجهیزات دامی و تنها صادر کننده تجهیزات دامی

 

همان طور که میدانید بهین دام از اولین تولید کننده گان انواع فری استال ها در ایران می باشد که از جمله این تجهیزات دامی که توسط این مجموعه بزرگ تولید و در اختیار مصرف کننده گان قرار می گیرد می توان به گردن قفلی ها اشاره کرد.در خصوص تجهیزات دامی در مطالب پیشین نکته ای ضروری و بسیار مهم را ذکر کردیم که لازم می دانم مجدد به آن اشاره کنم و این نکته مهم این است که عدم استفاده از تجهیزات دامی بسیار بسیار موثر تر و کار آمد تر است نسبت به زمانی که شما برای دام های خود از تجیزات دامی غیر استاندارد بهره ببرید.همچنین گردن قفلی هم یکی از همین تجهیزات است و این دقت در انتخاب شامل این نوع از تجهیزات دامی هم می شود.

 

نرده گردن قفلی بهین دام

گردن قفلی

 

گردن قفلی یا همان نرده گردن قفلی همان طور که پیش تر اعلام کردیم یکی از تجهیزات دامی قابل تولید و ارائه توسط بهین دام می باشد که نقش پر رنگ و به سزایی در معاینات دام ها دارد.اما گردن قفلی چگونه این نقش بسیار حیاتی را ایفا می کند.همه ما میدانیم که کنترل سلامت دام ها بسیار مهم و ضروری است که اگر این مهم نبود بسیاری از بیماری ها می توانست از دام ها به انسان ها سرایت کند و آسیب های جدی حتی به جان انسان ها را داشته باشد.برای انجام معاینات لازم توسط پزشک معمولا دام ها آرام و قرار ندارند و به علت جدا شدن از گله و یا به علت بالاتر رفتن میزان استرس در آنها کار پزشک برای معاینات دقیق با چالش رو به رو می شود.هر چه تقلای دام بیشتر شود و به اصطلاح چموش تر باشد دقت در انجام معاینات به همان نسبت کاهش می باید.گمان میکنم لازم نباشد در خصوص خطری که پایین بودن دقت معاینات می تواند به بار بیاورد صحبت کنیم و همه شما به این مسئله کاملا آگاه هستید.گاهی هم برای آنکه این دقت در سطح بالاتری باشد با زور و اعمال فشار به دام ها می توان دام را در شرایط صحیح معاینات قرار داد ولیکن این روش موجب افزایش استرس و ترس دام می شود که خود عامل بروز اختلالاتی در کارکرد و توانایی دام برای رساندن انسان ها به هدف شان خواهد شد.بهترین و کامل ترین روش ممکن برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی و یا همچنین بهترین روش برای جلوگییری از کاهش دقت معاینات استفاده از گردن قفلی یا همان نرده گردن قفلی می باشد.این وسیله به شکلی مناسب موجب ثابت نگاه داشته شدن گردن دام در حین انجام معاینات می شود به این ترتیب افزایش دقت در پی آن شکل می گیرد و دامدار ها از سلامت دام خود به اطمینان کامل می رسند.همچنین به این دلیل که اعمال فشار و زور و ایجاد شرایط موجب ترس و یا استرس و اضطراب دام در زمان استفاده از گردن قفلی از بین می رود،کمترین میزان آسیب متوجه دام می شود.



:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

باکس سم چین

 

سم نقش مهمی، در حرکت حیوان دارد و وزن بدن را، در حال سکون و حرکت تحمل می کند . هر گونه اختلال در حرکت گاو، سودآوری کاهش یافته و در بعضی مواقع ضرر ایجاد شده ناشی از بیماری هایی نظیر لنگش، بیشتر از میزان سود حاصل شده از دام بیمار است.باکس سم چین جهت مهار دام و انجام فرایند سم چینی و یا درمان بر روی سم که از جنس آهن با ورق و لوله سنگین

 

باکس سم چین

 

 بهین دام بزرگترین تولید کننده تجهیزات دامداری: فری ستال، فریم شیردوشی، نرده گردن قفلی، باکس سم چین، نرده واکسن در ایران است جهت مشاوره و خرید با شماره های 02133445566 و 09126609298 و 09126100018 و02634416418 تماس حاصل فرمائید.



:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

 

فریم شیردوشی

بهین دام اولین و بزرگترین مرکز تولید فری استال، تجهیزات دامی و تنها صادر کننده تجهیزات دامی

فریم شیردوشی چیست؟ امروزه در نگهداری دام ها تغییرات مهمی اتفاق افتاده است. این تغییرات در جهت مثبت و برای به روز کردن این صنعت توسط محققین و تولید کنندگان و به کمک استقبال دامداران و دام پروران به وجود آمد. یکی از مهم ترین دغدغه های دامداری ها ایجاد شرایطی مناسب برای افزایش سود دهی دام ها بوده، از همین رو همیشه در پی ایجاد شرایطی بودند که به این واسطه بتوان نرخ سود دهی دام را افزایش داد. بنابر گزارش گروه صنعتی بهین دام، محققان پس از مطالعه بر روی رفتار های ذاتی و غریزی دام ها و همچنین مطالعه بر شرایط زیست شان متوجه ترس ها و نگرانی ها و همچنین موارد آزار دهنده دام ها شدند. زمانی که بر اساس تحقیقات مختلف متوجه می شویم چه مواردی می تواند به دامداران و دام ها برای سوددهی بیشتر کمک کند. از همین رو کارشناسان اقدام به طراحی فری استال ها یا همان تجهزات پزشکی نمودند که یکی از همین تجهیزات دامی فریم شیردوشی می باشد. مشخص است این فریم به دامداران در اجرای عملیات شیردوشی کمک می کنند. اما این فریم چیست و چگونه می تواند کمک کند؟ با گروه صنعتی بهین دام همراه باشید.

فریم شیردوشی چیست؟

 

همان طور که در ابتدای مطلب بیان کردیم فریم شیردوشی یکی از تجهیزات دامی طراحی و تولید شده برای استفاده در دامداری ها می باشد. این فریم در حقیقت محلی است که دام را برای انجام عملیات شیردوشی به آنجا منتقل می کنند. یکی از مهم ترین چالش هایی که برای دامداران وجود داشته و دامداران در پی رسیدن به راه هایی برای از بین بردن این چالش ها بودند، همین عملیات حساس شیردوشی می باشد. شما می دانید که دام های شیر ده تمام سود رسانی شان به میزان شیری که ارائه می دهند بر می گردد. بنابراین هر گونه موضوعی که می تواند به هر نحوی شرایط شیر دهی مناسب دام را در خطر بیاندازد و در این مورد دام را تضعیف نماید باید از بین برود. همچنین هر موردی که می تواند شرایط شیردوشی را بهبود ببخشد باید به زیست دام ها اضافه شود تا به این ترتیب بتوانیم به اهداف خود از اداره یک دامداری مناسب برسیم. فریم شیردوشی با توجه به مزایا و ویژگی هایی که دارد می تواند به دامداران برای از بین بردن شرایط نامناسب شیردوشی و به دام برای شیردهی بیشتر کمک کند.

 

با کلیک بر روی این مطلب می توانید اطلاعات تکمیلی بیشتری را در مورد فریم شیردوشی کسب نمایید.

ویژگی های فریم شیردوشی

 

این محل تعریف شده برای انجام عملات شیردوشی که به فریم شیردوشی معروف است حتما دارای ویژگی ها و مزایایی می باشد که تا این حد مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین در این بخش ما به معرفی بخشی از مزایای و ویژگی های مهم این فریم ها خواهیم پرداخت تا دلیل این همه محبوبیت متوجه شویم.

 

    از بین بردن شرایط استرس دام ها: دام ها برای شیردوشی معمولا از گله جدا می شدند و این انتقال موجب استرس در دام ها میشد. از همین رو با استفاده از این فریم ها استرس دام ها به حداقل رسید.

    ایجاد شرایط امنیت برای دام ها: زمانی که دام ها به این فریم برای انجام عملیات شیردوشی منتقل شوند احساس امنیت بیشتری دارند.

    سرعت بخشیدن به شیردوشی: به کمک فریم شیردوشی، عملیات دوشیدن شیر دام ها با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

    سهولت انجام شیردوشی: همچنین این تجهیزات دامی موثر می توانند عملیات شیردوشی را تا حدامکان ساده تر کنند.

    کمک به افزایش نرخ بازدهی دام: با ویژگی هایی که در ابتدا ذکر کردیم، سود دهی دام به بالاترین میزان خود خواهد رسید.

 

از طریق این لینک میتوانید اطلاعات بیشتری در مورد کاربرد فریم شیردوشی به دست آورید.



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

میش افشار

 

میش افشار ی كه يكي از منابع مهم ژنتيكي در بخش میشان كشور بوده و صفات و خصوصيات توليدي بالقوه با ارزشي را دارا است. تاكنون مورد بررسي دقيق كارشناسي قرار نگرفته است. و لذا كمتر منبعي را در بين ادبيات پرورش میش مي‌توان پيدا كرد كه خصوصيات فنوتيپي نزاد افشاری را مورد بررسي و تحليل قرار داده باشد.این نژاد از میشان در وسعتي قريب به ۲۰۰۰۰ كيلومتر مربع در بين استان زنجان و قسمتي از استان‌هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و كردستان پراكنده هستند. بيشترين جمعيت و منطقه اصلي پراكنش میش نژاد افشار ی در استان زنجان قرار گرفته است كه شامل ۶۵% از جمعيت میشان استان و بالغ بر يك ميليون رأس در منطقه پراكنش است. در داخل استان زنجان نيز شهرستان «ماهنشان» داراي بيشترين تعداد از اين جمعيت است.

 

خصوصيات فنوتيپی میش افشار

در ادامه می توانید با مهم ترین و اصلی ترین خصوصیات میش افشار اشنا شوید.

 

– رنگ غالب در میشانِ بالغ قهوه‌اي متمايل به قرمز يكدست، بدون لكه با دامنه تغييرات از قهوه‌اي روشن تا قهوه‌اي تيره متمايل به سياه است و رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌اي متمايل به سياه بوده و به تدريج با افزايش سن رنگ بدن روشن‌تر مي‌گردد.

– شكل عمومي گوش‌ها به‌صورت افتاده و بزرگ بوده، ليكن میش افشار نيم گوش و بدون گوش نيز در بين اين جمعيت ديده مي‌شود.

– چشم‌ها از نگاه جانبي برجسته به نظر مي‌رسند و رنگ غالب چشم‌ها به رنگ قهوه‌اي متمايل به قرمز براق است.

– قوچ و ميش هر دو فاقد شاخ هستند.

– در روي بيني قوچ‌هـا اكثرا انحنـا وجود دارد و در ميش‌ها صـاف يا داراي انحنـاي كمـي است.

– گردن در قوچ‌ها قوي و ضخيم بوده و در ميش‌ها دراز و نازك است.

– دنبه در میش افشار دو لپي بوده و به صورت سفره‌اي و پهن است.

این میشان جزو میشان سنگين دنبه كشور محسوب مي‌گردد. دنبه در اين حيوان معمولا داراي شيب خاصي است كه از ناحيه كمر حيوان شروع مي‌شود و حالت افتادگي را به دنبه مي‌دهد. دنبه در اين نژاد بعضا تا پائين‌تر از مفصل خرگوشي نيز مي‌رسد ولي غالبا بالاي مفصل خرگوشي قرار دارد .

 دنبالچه پوشيده از پشم و بدون ذخيره چربي بوده و برجستگي دنبالچه از نماي جانبي چندان قابل مشاهده نيست. دنبالچه ممكن است گاهي درازتر از دنبه باشد.

 این نژاد از میشان جزو میشان بلند قد محسوب مي‌گردد و دست و پاي آن از ظرافت خاصي برخوردار است كه حيوان را قادر به راه‌پيمايي در كوهستان و مناطق سنگلاخي مي‌نمايد.

قوچ و ميش هر دو فاقد منگوله هستند. ولي واريته قزل افشار داراي منگوله است.

سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در میش افشار غالبا پوشيده از پشم بوده، ليكن زير گردن، زير شكم، دست و پا و صورت فاقد پشم است و از موهاي زبري كه رنگ آن‌ها تيره‌تر از رنگ پشم حيوان است، پوشيده شده است. از نظر كميت و كيفيت پشم در مقايسه با ساير میشان بومي استان، متفاوت و از نظر ظرافت الياف با میشان مغاني، قزل و بختياري مشابه بوده و داراي پشم ضخيمي است كه در صنعت قالي‌بافي استان از آن استفاده مي‌گردد.

انواع واريته‌هاي میش نژاد افشار

واريته قزل افشار:

لفظ قزل به معني قرمز سير متمايل به قهوه‌اي است.میش قزل واريته‌اي از نژاد افشاری است كه محل اصلي پراكنش آن استان‌هاي آذربايجان غربي و شرقي است ولي در ميان گله‌هاي موجود در استان زنجان نيز يافت مي‌شود. اين میش داراي سري نسبتا بزرگ‌تر از نژاد اصلي میش افشار بوده و همچنين داراي پشم‌های ضخيم‌تر و كم‌پشت‌تر است. رنگ موي صورت و دست و پا قهوه‌اي تيره تا متمايل به سياه بوده و داراي دنبالچه است كه در ابتدا قلبي‌شكل بوده و پر از چربي است. پشم‌هاي روي دنبه و زير شكم و زير گردن معمولا ريخته و قابل استفاده نيستند. اين واريته قدري سنگين‌تر از نژاد اصلي است. نوعي از اين واريته كه رنگ آن تيره بوده و به سياهي گرايش دارد، به‌نام «قره قزل» معروف است. در اين نوع از میشان گاهي پشم عمده قسمت‌هاي بدن ريخته و فقط مقدار كمي در منطقه پشتي حيوان باقي مي‌ماند. دنبه معمولا پائين‌تر از مفصل خرگوشي قرار دارد.

 

واريته قاشقا افشار:

واريته‌اي از نژاد افشاری بوده كه تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. ليكن روي پيشاني آن لكه سفيدي موجود است. اين میش را به‌وفور مي‌توان در بين گله‌هاي میش افشار پيدا نمود.

 

واريته قمر افشار:

اين واريته تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. تنها تفاوت اين واريته با نژاد اصلي میش افشار در رنگ پشم آن است كه رنگي تقريبا متمايل به خاكستري دارد.

 

واريته آق افشار:

در اين واريته كل رنگ بدن سفيد يك دست بدون لكه است. البته فراوانـي اين واريته كم است و برخي اعتقاد دارند كه اين رنگ حاصل انتقال ژن مغلوب آلبينيسم است، كه البته نياز به تحقيق دارد.

 

ویژگی میش افشار

گستردگي وسيع و طبيعي میش افشار در سطح چهار استان زنجان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و كردستان معلول خصوصيات و ويژگي‌هاي خاص اين نژاد است كه اهم آن‌ها به‌طور خلاصه عبارتند از:

 

 سرعت رشد بالاي نژاد افشاری به‌طوري‌كه جزو اولين گروه میشان گوشتي و هم‌رديف میشان لري بختياري، ماكوئي و مغاني قرار گرفته است.

 توليد شير خوب و پرچرب اين میش كه بيشتر به مصرف تهيه انواع لبنيات و فرآورده‌هاي آن مي‌رسد، باعث شده است كه جزو میشان دو منظوره گوشتي – شيري نيز تقسيم‌بندي شود.

 سازگاري و عادت‌پذيري آن با شرايط آب و هوايي مناطق سردسير.

 قدرت راه‌پيمايي و كوه‌پيمايي خوب میش افشار به‌طوري‌كه قادر است فاصله ۱۰۰ كيلومتري بين ييلاق و قشلاق را به راحتي طي نمايد.

بالا بودن نسبي دو قلوزايي اين نژاد نسبت به ساير نژادهاي میش استان زنجان و كشور.

 مقاومت میش نژاد افشاری در مقابل امراض انگلي داخلي و خارجي.

بالا بودن ضريب تبديل و داشتن بازده اقتصادي مطلوب.

 

 

مجموعه: گوسفند افشار  بازدید: 0

امتیاز کاربرانستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

گوسفند افشار

 

User Rating: 0 / 5

گوسفند شال

 

گوسفند افشار

 

گوسفند افشار ی كه يكي از منابع مهم ژنتيكي در بخش گوسفندان كشور بوده و صفات و خصوصيات توليدي بالقوه با ارزشي را دارا است. تاكنون مورد بررسي دقيق كارشناسي قرار نگرفته است. و لذا كمتر منبعي را در بين ادبيات پرورش گوسفند مي‌توان پيدا كرد كه خصوصيات فنوتيپي نزاد افشاری را مورد بررسي و تحليل قرار داده باشد.این نژاد از گوسفندان در وسعتي قريب به ۲۰۰۰۰ كيلومتر مربع در بين استان زنجان و قسمتي از استان‌هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و كردستان پراكنده هستند. بيشترين جمعيت و منطقه اصلي پراكنش گوسفند نژاد افشار ی در استان زنجان قرار گرفته است كه شامل ۶۵% از جمعيت گوسفندان استان و بالغ بر يك ميليون رأس در منطقه پراكنش است. در داخل استان زنجان نيز شهرستان «ماهنشان» داراي بيشترين تعداد از اين جمعيت است.

 

خصوصيات فنوتيپی گوسفند افشار

در ادامه می توانید با مهم ترین و اصلی ترین خصوصیات گوسفند افشار اشنا شوید.

 

– رنگ غالب در گوسفندانِ بالغ قهوه‌اي متمايل به قرمز يكدست، بدون لكه با دامنه تغييرات از قهوه‌اي روشن تا قهوه‌اي تيره متمايل به سياه است و رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌اي متمايل به سياه بوده و به تدريج با افزايش سن رنگ بدن روشن‌تر مي‌گردد.

– شكل عمومي گوش‌ها به‌صورت افتاده و بزرگ بوده، ليكن گوسفند افشار نيم گوش و بدون گوش نيز در بين اين جمعيت ديده مي‌شود.

– چشم‌ها از نگاه جانبي برجسته به نظر مي‌رسند و رنگ غالب چشم‌ها به رنگ قهوه‌اي متمايل به قرمز براق است.

– قوچ و ميش هر دو فاقد شاخ هستند.

– در روي بيني قوچ‌هـا اكثرا انحنـا وجود دارد و در ميش‌ها صـاف يا داراي انحنـاي كمـي است.

– گردن در قوچ‌ها قوي و ضخيم بوده و در ميش‌ها دراز و نازك است.

– دنبه در گوسفند افشار دو لپي بوده و به صورت سفره‌اي و پهن است.

این گوسفندان جزو گوسفندان سنگين دنبه كشور محسوب مي‌گردد. دنبه در اين حيوان معمولا داراي شيب خاصي است كه از ناحيه كمر حيوان شروع مي‌شود و حالت افتادگي را به دنبه مي‌دهد. دنبه در اين نژاد بعضا تا پائين‌تر از مفصل خرگوشي نيز مي‌رسد ولي غالبا بالاي مفصل خرگوشي قرار دارد .

 دنبالچه پوشيده از پشم و بدون ذخيره چربي بوده و برجستگي دنبالچه از نماي جانبي چندان قابل مشاهده نيست. دنبالچه ممكن است گاهي درازتر از دنبه باشد.

 این نژاد از گوسفندان جزو گوسفندان بلند قد محسوب مي‌گردد و دست و پاي آن از ظرافت خاصي برخوردار است كه حيوان را قادر به راه‌پيمايي در كوهستان و مناطق سنگلاخي مي‌نمايد.

قوچ و ميش هر دو فاقد منگوله هستند. ولي واريته قزل افشار داراي منگوله است.

سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در گوسفند افشار غالبا پوشيده از پشم بوده، ليكن زير گردن، زير شكم، دست و پا و صورت فاقد پشم است و از موهاي زبري كه رنگ آن‌ها تيره‌تر از رنگ پشم حيوان است، پوشيده شده است. از نظر كميت و كيفيت پشم در مقايسه با ساير گوسفندان بومي استان، متفاوت و از نظر ظرافت الياف با گوسفندان مغاني، قزل و بختياري مشابه بوده و داراي پشم ضخيمي است كه در صنعت قالي‌بافي استان از آن استفاده مي‌گردد.

انواع واريته‌هاي گوسفند نژاد افشار

واريته قزل افشار:

لفظ قزل به معني قرمز سير متمايل به قهوه‌اي است.گوسفند قزل واريته‌اي از نژاد افشاری است كه محل اصلي پراكنش آن استان‌هاي آذربايجان غربي و شرقي است ولي در ميان گله‌هاي موجود در استان زنجان نيز يافت مي‌شود. اين گوسفند داراي سري نسبتا بزرگ‌تر از نژاد اصلي گوسفند افشار بوده و همچنين داراي پشم‌های ضخيم‌تر و كم‌پشت‌تر است. رنگ موي صورت و دست و پا قهوه‌اي تيره تا متمايل به سياه بوده و داراي دنبالچه است كه در ابتدا قلبي‌شكل بوده و پر از چربي است. پشم‌هاي روي دنبه و زير شكم و زير گردن معمولا ريخته و قابل استفاده نيستند. اين واريته قدري سنگين‌تر از نژاد اصلي است. نوعي از اين واريته كه رنگ آن تيره بوده و به سياهي گرايش دارد، به‌نام «قره قزل» معروف است. در اين نوع از گوسفندان گاهي پشم عمده قسمت‌هاي بدن ريخته و فقط مقدار كمي در منطقه پشتي حيوان باقي مي‌ماند. دنبه معمولا پائين‌تر از مفصل خرگوشي قرار دارد.

 

واريته قاشقا افشار:

واريته‌اي از نژاد افشاری بوده كه تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. ليكن روي پيشاني آن لكه سفيدي موجود است. اين گوسفند را به‌وفور مي‌توان در بين گله‌هاي گوسفند افشار پيدا نمود.

 

واريته قمر افشار:

اين واريته تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. تنها تفاوت اين واريته با نژاد اصلي گوسفند افشار در رنگ پشم آن است كه رنگي تقريبا متمايل به خاكستري دارد.

 

واريته آق افشار:

در اين واريته كل رنگ بدن سفيد يك دست بدون لكه است. البته فراوانـي اين واريته كم است و برخي اعتقاد دارند كه اين رنگ حاصل انتقال ژن مغلوب آلبينيسم است، كه البته نياز به تحقيق دارد.

 

ویژگی گوسفند افشار

گستردگي وسيع و طبيعي گوسفند افشار در سطح چهار استان زنجان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و كردستان معلول خصوصيات و ويژگي‌هاي خاص اين نژاد است كه اهم آن‌ها به‌طور خلاصه عبارتند از:

 

 سرعت رشد بالاي نژاد افشاری به‌طوري‌كه جزو اولين گروه گوسفندان گوشتي و هم‌رديف گوسفندان لري بختياري، ماكوئي و مغاني قرار گرفته است.

 توليد شير خوب و پرچرب اين گوسفند كه بيشتر به مصرف تهيه انواع لبنيات و فرآورده‌هاي آن مي‌رسد، باعث شده است كه جزو گوسفندان دو منظوره گوشتي – شيري نيز تقسيم‌بندي شود.

 سازگاري و عادت‌پذيري آن با شرايط آب و هوايي مناطق سردسير.

 قدرت راه‌پيمايي و كوه‌پيمايي خوب گوسفند افشار به‌طوري‌كه قادر است فاصله ۱۰۰ كيلومتري بين ييلاق و قشلاق را به راحتي طي نمايد.

بالا بودن نسبي دو قلوزايي اين نژاد نسبت به ساير نژادهاي گوسفند استان زنجان و كشور.

 مقاومت گوسفند نژاد افشاری در مقابل امراض انگلي داخلي و خارجي.

بالا بودن ضريب تبديل و داشتن بازده اقتصادي مطلوب.



:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گوسفند قزل

گوسفند قزل یکی دیگر از انواع گوسفندانی می باشد که توسط ما پرورش داده می شود. همان طور که میدانید از بین نژاد مختلف گوسفند در ایران نژاد قزب یکی از محبوب ترین نژاد ها می باشد. در ادامه سعی بر آن داریم تا با ارائه و معرفی مشخثات این نوع نژاد محبوب شما را با این نوع گوسفند بیشتر آشنا نماییم.

مشخصات گوسفند قزل

در بررسی مشخصات گوسفند قزل چند مورد بسیار مهم وجود دارد. تمامی این موارد به ظاهر این نژاد بر می گردد و ما در یک جدول به معرفی این موارد خواهیم پرداخت. 

ردیف

مشخصات

نوع

مشخصات

1

رنگ

قهو ه اي روشن تا تيره

هر چه سيرتر باشد به توده اصيل نزديكتر و مطلوب تر است  رنگ دنبه و سينه مانند چهار قلم تيره تر از ساير نقاط بدن مي باشد 

2

ریخت (شکل)

اندازه بدن بزرگ

گوسفند قزل نژاد گوشتي، شيري دنبه گرد  و داراي دنبالچه مناسب به شكل گلابي و از نيمرخ بصورت S  قوچ و ميش بدون شاخ 

3

وزن

جزء نژادهاي سنگين وزن

دارای وزن متوسط  53.58  کیلو گرم * افزايش روزانه 250  الي  300 گرم

 

مشخصات ايستگاه پرورش واصلاح نژاد گوسفند قزل :

1

سال احداث

1364

2

محل احداث

شهرستان مياندوآب ملا شهاب الدين در5كيلو متري شهرستان مياندوآب

3

مساحت كلي ايستگاه

27 هكتار

4

زيربناي مسقف

5446 متر مربع

5

زيربناي غيرمسقف

5223 متر مربع

 

سفارش گوسفند قزل

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید انواع گوسفند ایرانی می توانید با ما تماس بگیرید. در قسمت تماس با ما اطلاعات لازم برای تماس وجود دارد. همچنین ارائه مشاوره در زمینه انواع نژاد های گوسفندان ایرانی کاملا رایگان انجام می شود. مدیریت مجموعه آقای عباس شالی می باشند که شماره تماس ایشان در ابتدای سایت و همچنین در قسمت تماس با ما درج شده است. با ما تماس بگیرید.

 



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گوسفند افشار

گوسفند افشاری یکی از بهترین نژاد گوسفند ایرانی است که نژادی است گوشتی با رنگ بدن قهوه ای روشن تا تیره و بندرت سفید مشاهده می شود. میانگین وزن آن در قوچ بالغ 65/88 کیلوگرم و در میش بالغ 52/70 کیلوگرم می باشد.

پراکنش: گوسفند افشاری در وسعتی قریب به 20000 کیلومتر مربع در بین استان زنجان و قسمتی از استانهای آذربایجان‌غربی و آذربایجان شرقی و مرکز اصلاح نژاد قزوین شهـــر شال است.

‌جمعیت: بالغ بر یک میلیون رأس می‌باشد.

رنگ: رنگ غالب در گوسفندان بالغ قهوه‌ای متمایل به قرمز یکدست، بدون لکه با دامنه تغییرات از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای تیره متمایل به سیاه و به ندرت به رنگ سفید مشاهده می شود. رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌ای متمایل به سیاه بوده و به تدریج با افزایش ‌سن رنگ بدن روشن‌تر می‌گردد.

خصوصیات ظاهری: گوشها معمولا به صورت افتاده و بزرگ بوده، لیکن گوسفند افشاری نیم گوش و بدون گوش نیز دیده می‌شود. قوچ و میش هر دو فاقد شاخ می‌باشند. روی بینی در قوچها اکثرأ انحنا وجود دارد و در میشها صاف یا دارای انحنای کمی است‌. گردن در میش ها دراز بوده و در قوچها قوی و ضخیم می‌باشد. دنبه در گوسفند افشاری دو لپی بوده و به صورت سفره‌ای و پهن می‌باشد. گوسفند افشاری جزو گوسفندان سنگین ‌دنبه کشور محسوب می‌گردد. دنبه در این حیوان معمولا دارای شیب خاصی است که از ناحیه کمر حیوان شروع‌ می‌شود و حالت افتادگی را به دنبه می‌دهد.

دنبالچه دارای پشم، بدون ذخیره چربی بوده و برجستگی دنبالچه از نمای جانبی چندان قابل مشاهده نیست‌. دنبالچه ممکن است گاهی درازتر از دنبه باشد. گوسفند افشاری جزو گوسفندان بلند قد محسوب می‌گردد و بیومتریهای انجام شده نشان می‌دهد که ارتفاع کمر دراین حیوان قدری بلندتر از ارتفاع جدوگاه می‌باشد و دست و پا از ظرافت خاصی برخوردار است که حیوان را قادر به ‌راه پیمایی در کوهستان و مناطق سنگلاخی می‌نماید. سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در این حیوان غالبأ پوشیده از پشم بوده، لیکن زیر گردن، زیر شکم، دست و پاو صورت فاقد پشم است و از موهای زبری که رنگ آنها تیره‌تر از رنگ پشم حیوان است پوشیده شده است‌. از نظر کمیت و کیفیت پشم در مقایسه با سایر گوسفندان بومی استان، متفاوت و از نظر ظرافت الیاف با گوسفندان  شال. مغانی، قزل و بختیاری مشابه بوده و دارای پشم ضخیمی می‌باشد که در صنعت قالی بافی  از آن استفاده می‌کنند.

خصوصیات تولیدی:

میانگین وزن تولد بره نر 4.35 کیلوگرم

میانگین وزن تولد بره ماده 4 کیلوگرم

میانگین وزن پایان شیرخوارگی بره نر 29.5 کیلوگرم

میانگین وزن پایان شیرخوارگی بره ماده 26.5 کیلوگرم

میانگین وزن شش ماهگی بره نر 41.24 کیلوگرم

میانگین وزن شش ماهگی بره ماده 38.7 کیلوگرم

میانگین وزن در قوچ بالغ 65/88 کیلوگرم و در میش بالغ 52/70 کیلوگرم می باشد.

میانگین وزن پشم سالانه تولیدی در بره نر 641 گرم

میانگین وزن پشم بره سالانه تولیدی در ماده 478 گرم

خصوصیات ژنتیکی:

1- چند قلو زایی

2- سرعت رشد بالای این نژاد بطوریکه جزء اولین گروه گوسفندان گوشتی کشور و هم ردیف گوسفند بختیاری، گوسفند ماکویی و گوسفند مغانی قرار گرفته است.

3- تولید شیر خوب و پرچرب این گوسفند که باعث‌شده است جزء گوسفندان دو منظوره گوشتی شیری قرار بگیرد.

4- سازگاری و عادت پذیری آن با شرایط آب و هوایی مناطق سردسیر.

5- قدرت راه پیمایی و کوه پیمایی خوب این نژاد بطوریکه قادر است فاصله 100 کیلو متری بین ییلاق و قشلاق رابه راحتی طی نماید.

6- بالا بودن نسبی دو قلو زایی این نژاد بعد نژاد شـــــال

7- مقاومت گوسفند افشاری در مقابل امراض انگلی داخلی و خارجی.

 

8- بالا بودن ضریب تبدیل و داشتن بازده اقتصادی مطلوب.

برای خرید نژاد افشار و شال اصلاح شده

می توانید به کارشناس فروش رامین ذکریایی تماس حاصل فرمایید

قیمت مناسب دوقلوزایی بالا هدف ماست

 



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 شهريور 1400 | نظرات ()